Рецепт приготування «рибний суп з ананасами»
Інгредієнти: - 1 ананас
- цибулина
- моркву
- 1 риба
- лавровий лист
- перець горошком.
Ананас очистити від шкірки, вирізати качан. Очищену цибулину, морквину і качан варити разом з рибою, щоб отримати хороший і наваристий рибний бульйон. Коли бульйон закипить, посолити його, а коли риба (голова і хвіст) розвариться, видалити її разом з морквою, цибулею і качаном. Бульйон процідити, а можна і не робити цього. У бульйон додати спеції (лаврове листя,перець горошок і що душа забажає) і нарізаний невеликими скибочками ананаса. Якщо він стиглий, то варити його довго не треба, а якщо не дуже, то нехай трошки покипить в бульйоні. Ось і вся премудрість. Можна додати і скибочки лимона без цедри), буде покислее.Один дуже порада - суп краще не залишати на наступний день. Розрахувати, щоб з'їсти відразу; ананас - не капуста, а рибний суп з ним - не щі добові.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 281
|