Рецепт приготування «юшка по-суворовськи»
Інгредієнти:
  • 350 г судака
  • 250 г картоплі
  • 25 г моркви
  • 50 р ріпчастої цибулі
  • 25 г кореня селери
  • 100 г сушених грибів
  • 100 г свіжих помідорів
  • 10 г часнику
  • 50 г вершкового масла
  • 25 г зелені петрушки
  • 1
  • 75 літра бульйону. Для кулеб'яки: 600 г листкового тіста
  • 250 г судака або окуня
  • 50 р ріпчастої цибулі
  • 50 г маргарину
  • перець
  • сіль.
Зварити рибний бульйон. Замочити в холодній воді гриби, потім промити, відварити і нарізати. Підготувати і нарізати рибу, картоплю. Спасерувати гриби, моркву, корінь селери, цибулю. Підготовлені продукти покласти в глиняний горщик, залити рибним бульйоном і поставити в духовку. Перед закінченням варіння додати свіжі помідори, нарізані часточками. При подачі покласти рубаний часник, зелень петрушки.Отдельно до юшки подати кулеб'яку з листкового тіста.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 171
Всього коментарів: 0
avatar