Рецепт приготування «юшка по-суворовськи»
Інгредієнти: - 350 г судака
- 250 г картоплі
- 25 г моркви
- 50 р ріпчастої цибулі
- 25 г кореня селери
- 100 г сушених грибів
- 100 г свіжих помідорів
- 10 г часнику
- 50 г вершкового масла
- 25 г зелені петрушки
- 1
- 75 літра бульйону. Для кулеб'яки: 600 г листкового тіста
- 250 г судака або окуня
- 50 р ріпчастої цибулі
- 50 г маргарину
- перець
- сіль.
Зварити рибний бульйон. Замочити в холодній воді гриби, потім промити, відварити і нарізати. Підготувати і нарізати рибу, картоплю. Спасерувати гриби, моркву, корінь селери, цибулю. Підготовлені продукти покласти в глиняний горщик, залити рибним бульйоном і поставити в духовку. Перед закінченням варіння додати свіжі помідори, нарізані часточками. При подачі покласти рубаний часник, зелень петрушки.Отдельно до юшки подати кулеб'яку з листкового тіста.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 171
|