Рецепт приготування «суп з вугра»
Інгредієнти:
  • 500 г м'яса вугра
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 2 стручка солодкого перцю
  • 1/3 склянки рослинного масла
  • 2 ч. ложки томат-пасти
  • 1/4 л. білого вина терпкого
  • 1/4 л. води
  • по 1 пучку кропу і петрушки
  • 1 ч. ложка солі
  • перець.
Вугра очистити і розрізати на шматки завдовжки 5 див. Дрібно рубаний ріпчасту цибулю і розтертий часник, а також нарізані кільцями стручки солодкого перцю тушкувати в рослинній олії. Додати томатну пасту, вино і пучок зелені. У суп покласти нарізаного шматками вугра, приправити суп сіллю і перцем, кип'ятити протягом 30 хв, на невеликому вогні. Перед подачею на стіл видалити із супу пучок зелені, а розлитий по тарілках суп засипати свіжим кропом.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 297 | Теги: вугра, суп
Всього коментарів: 0
avatar