форма для випічки діаметром 20 см.Начинка: 250 г крохмалю
160 г молока
500 р гарбуза
нарізаною на скибочки
500 г цукру
1 ст. л. вершкового масла
1 ч. л. ванільної есенції
1/3 ч. л. меленої гвоздики
1/3 ч. л. натертого мускатного горіха.
1. Змішати разом борошно, сіль, соду і сахар.2. Протерти з маслом.3. Поступово додаючи воду, замісити м'яке тесто.4. Робочу поверхню посипати борошном. Розкачати тісто до товщини 1/2 см.5. Обжати тісто уздовж стінок і дна формы.6. Надлишок тіста срезать.7. Виделкою проколоти дірочки по всій поверхні теста.8. Поставити на середній вогонь у духовку на 20 хв. Випікати до золотисто-коричневого цвета.9. Вийняти з духовки. Поставити остывать.10. Залити гарбуз водою, гасити до готовности.11. Розім'яти ее.12. Додати цукор, масло, ваніль, мелену гвоздику, мускатний горіх і корицу.13. Довести до кипения.14. Крохмаль розвести молоком.15. Залити в киплячу гарбуз, постійно помішуючи, заварити его.16. Залити в форму.17. Випікати 1 годину, поки начинка не затвердіє, до світло-коричневого цвета.Выход - 1 пиріг