Рецепт приготування «пиріг з гарбузом»
Інгредієнти:
  • 1 чашка (500 г) білої борошна
  • щіпка солі
  • 1 ч. л. соди
  • 1 ст. л. цукру
  • 250 р вершкового або рослинного масла
  • 2 ст. л. холодної води
  • форма для випічки діаметром 20 см.Начинка: 250 г крохмалю
  • 160 г молока
  • 500 р гарбуза
  • нарізаною на скибочки
  • 500 г цукру
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ч. л. ванільної есенції
  • 1/3 ч. л. меленої гвоздики
  • 1/3 ч. л. натертого мускатного горіха.
1. Змішати разом борошно, сіль, соду і сахар.2. Протерти з маслом.3. Поступово додаючи воду, замісити м'яке тесто.4. Робочу поверхню посипати борошном. Розкачати тісто до товщини 1/2 см.5. Обжати тісто уздовж стінок і дна формы.6. Надлишок тіста срезать.7. Виделкою проколоти дірочки по всій поверхні теста.8. Поставити на середній вогонь у духовку на 20 хв. Випікати до золотисто-коричневого цвета.9. Вийняти з духовки. Поставити остывать.10. Залити гарбуз водою, гасити до готовности.11. Розім'яти ее.12. Додати цукор, масло, ваніль, мелену гвоздику, мускатний горіх і корицу.13. Довести до кипения.14. Крохмаль розвести молоком.15. Залити в киплячу гарбуз, постійно помішуючи, заварити его.16. Залити в форму.17. Випікати 1 годину, поки начинка не затвердіє, до світло-коричневого цвета.Выход - 1 пиріг
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 158 | Теги: масла, залити
Всього коментарів: 0
avatar