Рецепт приготування «суп рибний зі щавлем»
Інгредієнти:
  • 1 кг свіжої риби
  • 1
  • 5 літра води
  • 200 г щавлю
  • 2 ст.л. вівсяних пластівців
  • 1 морква
  • сіль
  • перець
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. масла
  • 4 ст.л. сметани
  • зелень.
Рибу очистити, добре промити, голови звільнити від зябер. У воді зварити пасеровані коріння, потім опустити в неї рибу і варити при слабкому кипінні. Готову рибу вийняти, опустивши в суп промитий нарізаний щавель, засипати вівсяні пластівці, додати сіль, перець і варити до готовності. Готовий суп протерти через сито, ще раз проварити, додати масло. Подаючи суп на стіл, у кожну тарілку покласти по чвертці вареного яйця, шматочки риби без шкіри і кісток, сметану і дрібно нарубану зелень.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 180 | Теги: рибу, суп
Всього коментарів: 0
avatar