У категорії матеріалів: 109
Показано матеріалів: 41-50
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »

Інгредієнти: 60 г персиків 30 г цукру 5 г вина 1 г кислоти лимонної Вимиті персики опустити на 3 хвилини в гарячу кип'ячену воду, потім вийняти шумівкою на сито, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточки. У воду, якою заливали персики, додати цукор, покласти в цей сироп кісточки,...
Напої | Переглядів: 266 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 г малини або полуниці або суниці 30 г цукру 1 г кислоти лимонної. посуд всипати цукор, залити його гарячою водою, добре розмішати, нагріти до кипіння, а потім охолодити. Підготовлені ягоди розкласти в креманки або вазочки, залити охолодженим сиропом і дати настоятися. У сироп можна додати трохи лимонної...
Напої | Переглядів: 270 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 10 г кураги 15 г чорносливу 15 г винних ягід 30 г цукру 1 г кислоти лимонної. Компот приготувати так само, як «Компот із сушених фруктів або ягід». Винні ягоди варити 15-20 хвилин. Для поліпшення смаку в компот можна додати трохи лимонної кислоти. ...
Напої | Переглядів: 198 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 25 г яблук 20 г персиків 15 г слив 15 г черешні 60 г сиропу від фруктів 5 г цукру 110 г води. Консервовані яблука і персики нарізати часточками, сливи і черешні залишити цілими. Плоди і ягоди укласти гіркою в вазочки, послідовно чергуючи по цвету.В сироп від фруктів...
Напої | Переглядів: 258 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 60 г вишень 30 г цукру 5 г вина 2 г лимонної кислоти. З вишень вийняти кісточки, покласти ягоди в керамічний посуд і засипати цукром. Кісточки залити водою, додати цукор і кип'ятити 5-6 хвилин, а потім сироп процідити. Підготовлені ягоди залити гарячим сиропом, додати лимонну кислоту, нагріти до...
Напої | Переглядів: 200 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 75 г апельсинів 75 г яблук 30 г цукру 10 г вина. Апельсини очистити від шкірки і нарізати кружечками завтовшки 0,5 див Підготовлені яблука варити до напівготовності, а потім нарізати так само, як апельсини. Шматочки апельсинів та яблук розкласти, чергуючи, в вазочки і залити прокип'яченим і охолодженим сиропом...
Напої | Переглядів: 275 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 г апельсинів або мандаринів 30 г цукру Апельсини або мандарини промити в холодній воді, очистити від шкірки і білої оболонки, яка містить гіркоту, нарізати тонкими кружечками (мандарини можна розділити на часточки) і викласти в креманки або вазочки.В гарячій воді (125 г) розчинити сахари проварити його протягом 10-12...
Напої | Переглядів: 320 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 60 г айви 30 г цукру 5 г вина 1 г кислоти лимонної Підготовлену айву нарізати часточками (великі плоди розрізати на 8-12 частин), видалити серцевину з насінням, занурити в холодну, злегка підкислену лимонною кислотою воду і варити до напівготовності. Потім в отриманому відварі розчинити цукор, додати трохи гарячої...
Напої | Переглядів: 237 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 60 г абрикосів або слив 30 г цукру 5 г вина 1 г кислоти лимонної. посуд всипати цукор, залити його гарячою водою, добре розмішати, покласти в сироп розрізані навпіл абрикоси або сливи без кісточок, додати лимонну кислоту, довести до кипіння, а потім охолодити. Для поліпшення смаку в компот...
Напої | Переглядів: 274 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 5 склянок журавлини 1 літр горілки 3 склянки цукрового піску. Журавлину потовкти товкачем в банку, залити горілкою. Витримати в холодному місці 5-7 днів, потім процідити, гущу віджати, настоянку процідити ще раз через капрон або фільтрувальний папір. У одержаної настоянки розчинити цукор і залишити ще на 5 - 7...
Напої | Переглядів: 272 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)