В сезон свіжих овочів цілком можна дозволити собі зробити смачний і незвичайний на вигляд салат.Цветную капусту відварити, трохи не довівши до повної готовності в підсоленій воді. Воду відцідити, суцвіття запанірувати в борошні і обсмажити до золотистого кольору, намагаючись, щоб вони не втратили форму. Зелені стручки квасолі звільнити від прожилок, відварити в підсоленій воді до готовності, відцідити, обсмажити злегка в олії. М'ясо нарізати дрібною соломкою, обсмажити до повної готовності. Цибулю нарізати соломкою, обсмажити, відцідити масло. Сир натерти на дрібній терке.На дно великого круглого плоского блюда викласти шар стручкової квасолі. На квасолю викласти суцвіття капусти ніжками до центру страви. На капусту * смажене м'ясо, відступивши від краю по 2-3 сантиметри. Вийшло *гніздо*. Покласти шар смаженої цибулі. Яйця розрізати навпіл упоперек і поставити на м'ясо розрізами вниз. *Гніздо* рясно посипати тертим сиром. Тому страва має дуже ефектний вигляд, можна поставити його на стіл без майонезу, а коли всі оцінять ваш твір, щедро залити зверху соусом.