Компот з консервованих фруктів
Інгредієнти:
  • 25 г яблук
  • 20 г персиків
  • 15 г слив
  • 15 г черешні
  • 60 г сиропу від фруктів
  • 5 г цукру
  • 110 г води.
Консервовані яблука і персики нарізати часточками, сливи і черешні залишити цілими. Плоди і ягоди укласти гіркою в вазочки, послідовно чергуючи по цвету.В сироп від фруктів додати воду, цукор, прокип'ятити, охолодити і залити цим сиропом фрукти. Сироп від консервованих фруктів можна розвести готовим цукровим сиропом. Для поліпшення смаку в компот можна влити трохи вина.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 259 | Теги: сироп, фруктів
Всього коментарів: 0
avatar