Рецепт приготування «салат з капусти з апельсинами і каперсами»
Інгредієнти:
  • Половина качана капусти середніх розмірів; 5-6 великих солодких апельсинів
  • 2 столові ложки солоних каперсів
  • 2 столові ложки майонезу провансаль; 3 столових ложки 20 % сметани; сіль за смаком.
Капусту нашаткувати як можна тонше. Апельсини почистити від шкірки, розділити на часточки, кожну часточку очистити від шкірки. Нарізати апельсини: кожну часточку на 2-3 шматочка. Нарізані апельсини додати в капусту. Солоні каперси дрібно нарізати, злегка потовкти в ступі і додати до капусти і апельсинів. Обережно перемішати, додавши сметану і майонез. Викласти в салатник, прикрасити зверху тоненькими кружечками апельсина.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 219 | Теги: капусти, апельсини
Всього коментарів: 0
avatar