Інгредієнти: На 1 кг меленого глоду - 300 г меленого цикорію. Промиті плоди глоду залити окропом і потримати в ньому 2-3 хв. Воду злити, плоди просушити на сонці або в духовці. Розмолоти на кавомолці. Додати цикорій, перемішати і використовувати, як звичайну каву. ... |
Інгредієнти: 5-8 г кави натуральної або 7-10 г змішаного з цикорієм 20 г цукру Чорну каву готують у кавоварках, кавниках зі вставною сіткою або в спеціально виділених кастрюлях.Кофеварку, чайник або каструлю сполоснути гарячою водою, покласти мелену каву залити окропом, довести до кипіння, а потім дати відстоятися протягом 5-8 минут.При... |
Інгредієнти: Кави меленийцукор яєчний жовток кавовий лікер. Зварити чорну каву з невеликою кількістю цукру. Збити яєчний жовток з 2 чайн. ложками цукру дочиста. В кінці збивання додати лікер. Каву налити в чашку, зверху покласти збиту суміш. Дуже смачно! ... |
Інгредієнти: Мелена кава 2 ч. л. шоколадка 2 зубчики збиті вершки 2 ст.л. Зварити каву по-турецьки. Натерти кілька часточок шоколаду на дрібній тертці і додати їх в чашки з кавою. Зверху покрити кави шаром збитих вершків. ... |
Інгредієнти: Вода - 100 мл кави - 15 р. какао - 5 р. цукор - 10 р. коньяк - 10 мл. кориця - 1г. Засипати в кавоварку кава, какао, цукор, корицю. Залити водою. Закип'ятити. В кінці додати коньяк. ... |
Інгредієнти: 10-16 г кави натуральної 15-20 г цукру Зварити чорну каву, як зазначено в рецепті «КАВА ЧОРНИЙ», і дати настояться.После цього підготовлений кави всипають другу порцію змеленої кави, знову довести до кипіння, дати знову настоятися і процідити. Подавати в чашках або в порційних кавниках. ... |
Інгредієнти: 50 г кави зі згущеним молоком Консервований кава зі згущеним молоком покласти в склянку, влити трохи гарячої води, розмішати і долити окропом до норми. |
Інгредієнти: 5-8 г кави натуральної або 7-10 г змішаного з цикорієм 40 г вершків 5 г шоколаду 25 г цукру Зварити чорна кава, процідити, додати 2/3 цукру, що надається за нормою, інше кількість цукру (1/3 частина) покласти у збиті вершки. Вершки для збивання беруть 35%-ной жирности.При подачі в склянку... |
Інгредієнти: 8 г кави натуральної 40 г вершків 50 г вершкового морозива 15 г цукру Приготувати так само, як і «Кава з морозивом». При подачі в склянку або келих з кавою і морозивом покласти збиті з цукром вершки 35%-ної жирності. ... |
Інгредієнти: 8 г кави натуральної 50 г вершкового морозива 25 г цукру зварену і проціджену чорну каву додати цукор і охолодити. У склянку або келих покласти кульку вершкового морозива, залити охолодженою кавою і негайно подати. |