Зігріти консервовану кукурудзу в банку на водяній бані і ретельно злити рідину через дуршлаг.Положить кукурудзу у посуд з топленим для вершковим маслом і, помішуючи, підсушити її на вогні. Після цього змішати кукурудзу з гарячим густим молочним соусом і сирими яєчними жовтками, посолити за смаком. Коли маса охолоне (приблизно до 40-50°), розділити на кульки вагою 12-15 г або трохи більші, обсипати кульки пшеничного борошном, змочити у збитому з невеликою кількістю солі і рослинної олії яєчному білку і запанірувати в крихтах білого хліба. Смажити у фритюрі безпосередньо перед подачей.Подать на блюді або тарілці, прикрасивши смаженої зеленню петрушки. Окремо в соуснику подати холодну сметану або томатний соус.