Інгредієнти: 5-8 г кави натуральної або змішаного з цикорієм 75 г молока або 50 г вершків 25 г цукру Зварити чорну каву і подати в порційних кавниках, склянках або чашках. Окремо подати молоко або вершки і сахар.При масовому виготовленні у зварену і проціджену чорну каву додати молоко або вершки,... |
Інгредієнти: 8 г кави натуральної 100 г вершків або молока 30 г ванільного лікеру 40 г збитих вершків 25 г цукру Зварити каву на молоці або вершках,як описано в рецепті «Кава на молоці (по-варшавськи)», і охолодити. Після цього додати ванільний лікер, розлити в келихи і покласти збиті вершки. Келих... |
Інгредієнти: 10 г кави натуральної 15 г цукру Дрібно змелену натуральна кава без додавання цикорію, зварити з цукром в спеціальній кавовій каструлі, в залежності від замовлення, на 1, 2 або 3 чашки об'ємом 100 см3. Подати на стіл в каструлі і перелити у кавові чашки, не процеживая.Вместе з кави... |
Інгредієнти: 5-8 г кави натуральної або 7-10 г змішаного з цикорієм 125 г молока 25 г цукру Зварити чорну каву, як зазначено в рецепті «КАВА ЧОРНИЙ», взявши меншу кількість води. У зварену чорний кава після проціджування додати вершки або молоко і цукор, Після чого знову довести до кипения.Варить каву... |
Інгредієнти: 1 ч.л. розчинної кави 100 г морозива кориця. Зробити каву, покласти БАГАТО морозива, посипати корицею. Приємного апетиту! |
Інгредієнти: 75 г яблук або груш 30 г цукру 5 г вина 1 г кислоти лимонної Яблука або груші промити в холодній воді, колончатой виїмкою видалити з них серцевину (у груш видаляють серцевину не повністю, щоб не пошкодити плодоніжку), очистити від шкірки та повторно промити. Очищені плоди до варіння... |
Інгредієнти: 75 г яблук 40 г цукру 10 г вина 1 г кислоти лимонної Яблука в червоному вини готувати так само, як «Груші в хересі», але без мигдалю. |
Інгредієнти: 80 г яблук або груш 30 г сметани або 40 г вершків 25 г цукрової пудри 10 г горіхів Підготовлені яблука і груші зварити. Горіхи підсушити і подрібнити в ступці. Сметану розтерти з цукровою пудрою і горіхами (1/2 норми). Цю страву можна приготувати і з вершками. Для цього... |
Інгредієнти: Буряк 1 кг цукор 250 г шматочок лимонної кірки гвоздика 2-5 шт. шматочок кориці і лимонний сік за смаком. Буряк очистити і нарізати дрібними кубиками або скибочками. Залити киплячою водою, додати цукор, гвоздику, корицю, лимонну кірку і варити на маленькому вогні до готовності. В кінці варіння додати лимонний... |
Інгредієнти: 400г моркви 100г цукру 1 літр води 1 лимона 5 бутонів гвоздики кориця імбир. Воду закип'ятити з цукром і спеціями, опустити в неї очищену, нарізану кружечками або брусочками моркву і варити до готовності. Додати в рідину лимонний сік і терту цедру. Охолодити. ... |