Рецепт приготування «постоли»
Інгредієнти:
  • 1 кг баклажанів
  • 100 г рослинної олії. Для соусу: 0
  • 5 л оцту
  • 8-10 перчин гіркого червоного перцю
  • 2 головки (не зубця) часнику.
Баклажани нарізати уздовж на 4-6 частин і обсмажити в рослинній олії. Обсмажені баклажани вмочити в соус (тільки вмочити) і скласти в банку на 2-3 дня.Лучше всього заготовлювати на зиму. Стерилізувати не треба - в банку і так нічого не заведеться. Блюдо для любителів дуже гострого!
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 292 | Теги: баклажани, олії
Всього коментарів: 0
avatar