Головна сторінка
Список рецептів
Зв'язок з адміністрацією
Реєстрація
|
Вхід
Кухар-ЮА
Кухар-ЮА
Головна
»
Статті
»
Напої
Компот з кураги, чорносливу і винних ягід
Інгредієнти:
10 г кураги
15 г чорносливу
15 г винних ягід
30 г цукру
1 г кислоти лимонної.
Компот приготувати так само, як «Компот із сушених фруктів або ягід». Винні ягоди варити 15-20 хвилин. Для поліпшення смаку в компот можна додати трохи лимонної кислоти.
Категорія:
Напої
|
Додав:
nataliycom
(09.12.2014)
Переглядів:
199
|
Теги:
компот
,
кислоти
Всього коментарів:
0
Увійдіть:
Відправити