Інгредієнти: 4 голуба півпляшки французької або іспанської мадери можна порто; близько 30 маслин без кісточок оливкове масло італійська оцет "Бальзамік" свіжий кмин 3 помідора чорнослив родзинки свіжий виноград часник цибуля міні-морква. Типово французьке блюдо. Голуби обсмажуються в оливком олії; окремо обажриваются головки дрібного цибулі, моркву. У каструлю з голубами... |
Інгредієнти: 110 г телятини 3 г цибулі моркви петрушки і сельдеря 50 р соусу білого з яєчними жовтками 25 г печериць 100 г соусу молочного 10 г масла вершкового 6 г сиру. Великий шматок телятини припустити в бульйоні, з цибулею, морквою, петрушкою і селерою. Нарізати поперек волокон невеликими тонкими... |
Інгредієнти: 120 г телятини 10 г масла вершкового 40 г сметани 50 г помідор свіжих або консервованих 6 г борошна 150 г гарніру перцю червоного меленого зелені. Телятину приготувати і подати так само, як описано в рецепті «Телятина , тушкована в сметанному соусі» , але в сметанний соус додати... |
Інгредієнти: 120 г телятини 15 г томат-пюре 30 г сметани 40 г цибулі 5 г борошна 15 г комбижира особливого 1 г паприки 10 г моркви і петрушки 150 г гарніру зелені Лопатку, шию або іншу частину яловичини без кісток нарізати шматками вагою по 40-50 г з розрахунку 2-3... |
Інгредієнти: 120 г телятини 15 г комбижира 150 г картоплі 25 г моркви 20 г ріпи 20 г цибулі 6 г борошна 15 г томат-пюре перцю зелені. Від лопатки і шиї телятини нарізати по 2-3 шматка на порцію, посипають сіллю, перцем, запанірувати у пшеничному борошні і обсмажити з жиром.Картофель,... |
Інгредієнти: 120 г телятини 15 г комбижира особливого 150 г картоплі 20 г моркви 20 г ріпи 10 г черешків петрушки 25 г цибулі 30 г помідор 30 г грибів 3 г борошна пшеничного перцю горошком зелені Вирізати у телячої грудинки (хрящам) грудну кістку, надрізати плівки на реберних кістках... |
Інгредієнти: 160 г телятини 40 г цибулі 20 г томат-пюре або 5 г соус томатного 15 г комбижира особливого 150 г гарніру перцю м'ясо Нарізати на шматки, як для азу. На порційній сковороді підсмажити з комбижиром особливим нашатковану ріпчасту цибулю, потім покласти м'ясо і смажити до готовності. На сковороду... |
Інгредієнти: 300-400 г телятини (парна вирізка або корейка) 3-4 зубчики часнику зелень(петрушка кріп базилік) масло соняшникова рафінована сіль перець. Порізати м'ясо тонкими скибочками (0,3-0,4 див.). Не солити і не перчити! На сковороді добре нагріти соняшникову олію (товщина шару порівнянна з товщиною скибочок м'яса). Обсмажити м'ясо на сильному вогні (по... |
Інгредієнти: 600г яловичини або телятини 2 ст.л. тертого сиру 300г печериць 1 ст.л. вершкового масла 4 ст. л. оцту сіль чорний мелений перець лавровий лист за смаком. Для соусу: 8 ст.л. сметани 3 ст.л. вершкового масла 1 ст.л. борошна. Якщо вас мало часу, а на гаряче хочеться приготувати щось... |
Інгредієнти: 110 г телятини 12 г хліба пшеничного 55 г молока 1 яйце 30 г грибів по 10 г вершкового масла і сиру 75 г соусу перцю мускатного горіха Приготувати клепки з телятини, як описано в «Галушки з телятини в соусі» . Після варіння покласти їх на змащену вершковим... |