Рецепт приготування «яловичина, тушкована з помідорами»
Інгредієнти:
  • 120 г телятини
  • 10 г масла вершкового
  • 40 г сметани
  • 50 г помідор свіжих або консервованих
  • 6 г борошна
  • 150 г гарніру
  • перцю червоного меленого
  • зелені.
Телятину приготувати і подати так само, як описано в рецепті «Телятина , тушкована в сметанному соусі» , але в сметанний соус додати дрібно нарізані, без шкіри і насіння, свіжі або консервовані червоні помідори. Для цього свіжі помідори опустити в окріп на 2-3 хвилини, видалити шкірку і насіння, а м'якоть нарізати не дуже дрібно, змішати помідори з процідженим сметанним соусом, в якому тушкувалися шматки телятини, і прокип'ятити.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 187 | Теги: скрины вов, насіння
Всього коментарів: 0
avatar