Рецепт приготування «піджарка з телятини»
Інгредієнти:
  • 160 г телятини
  • 40 г цибулі
  • 20 г томат-пюре або 5 г соус томатного
  • 15 г комбижира особливого
  • 150 г гарніру
  • перцю
м'ясо Нарізати на шматки, як для азу. На порційній сковороді підсмажити з комбижиром особливим нашатковану ріпчасту цибулю, потім покласти м'ясо і смажити до готовності. На сковороду з м'ясом додати томат-пюре або соус томатний і прокипятить.Подать на цій же сковороді з гарніром або без нього. Гарнір - картопля відварна або смажена або каша розсипчаста гречана, рисова, або квасоля, заправлений соусом, або макарони з маслом.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 281 | Теги: м'ясо, сковороді
Всього коментарів: 0
avatar