Рецепт приготування «рагу з телятини»
Інгредієнти:
  • 120 г телятини
  • 15 г комбижира особливого
  • 150 г картоплі
  • 20 г моркви
  • 20 г ріпи
  • 10 г черешків петрушки
  • 25 г цибулі
  • 30 г помідор
  • 30 г грибів
  • 3 г борошна пшеничного
  • перцю горошком
  • зелені
Вирізати у телячої грудинки (хрящам) грудну кістку, надрізати плівки на реберних кістках і видалити реберні кости.Мякоть з хрящами розрізати на порційні шматки. Замість грудинки можна також використовувати м'якоть лопатки і шиї телятини. Шматки м'яса посолити і обсмажити на жирі до утворення на їх поверхні рум'яної корочки.Картофель нарізати кубиками (20 мм), моркву, ріпу, петрушку, ріпчасту цибулю і свіжі гриби (білі або печериці) - часточками. Картопля, овочі і гриби обсмажити в жирі, скласти разом з шматками телятини у сотейник або коробин, додати чорний перед горошком, пов'язані в пучок черешки петрушки або селери, залити бульйоном і тушкувати до готовності овочів і телятини. Після цього видалити черешки петрушки, бульйон злити, покласти в нього пасероване з жиром пшеничне борошно, прокип'ятити, процідити, потім залити цим соусом телятину з овочами, додати часточки свіжих помідорів і все прокипятить.При подачі на тарілку або в баранчик покласти шматок телятини, на нього помістити овочі з соусом і посипати зеленню.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 205 | Теги: петрушки, телятини
Всього коментарів: 0
avatar