Вирізати у телячої грудинки (хрящам) грудну кістку, надрізати плівки на реберних кістках і видалити реберні кости.Мякоть з хрящами розрізати на порційні шматки. Замість грудинки можна також використовувати м'якоть лопатки і шиї телятини. Шматки м'яса посолити і обсмажити на жирі до утворення на їх поверхні рум'яної корочки.Картофель нарізати кубиками (20 мм), моркву, ріпу, петрушку, ріпчасту цибулю і свіжі гриби (білі або печериці) - часточками. Картопля, овочі і гриби обсмажити в жирі, скласти разом з шматками телятини у сотейник або коробин, додати чорний перед горошком, пов'язані в пучок черешки петрушки або селери, залити бульйоном і тушкувати до готовності овочів і телятини. Після цього видалити черешки петрушки, бульйон злити, покласти в нього пасероване з жиром пшеничне борошно, прокип'ятити, процідити, потім залити цим соусом телятину з овочами, додати часточки свіжих помідорів і все прокипятить.При подачі на тарілку або в баранчик покласти шматок телятини, на нього помістити овочі з соусом і посипати зеленню.