У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 61-70
Сторінки: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 18 19 »

Інгредієнти: Один качан капусти середньої величини; 750 г м'ясної м'якоті; 1 цибулина; 4 столових ложки топленого сала; 2 столові ложки товчених сухарів; 4 столових ложки сметани; сіль; перець. Підсмажити в топленому салі з невеликим кількістю цибулі пропущене через м'ясорубку м'ясо. Посолити, додати мелений перець. Відокремити листя капусти від кочережки...
Другі страви | Переглядів: 304 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: заморожений Фарш м'ясний - 025 кг 1 яйце 1 шт. ріпчастої цибулі 100 гр. манки 50 гр. твердого сиру сіль і перець - за смаком. Фарш порізати дрібними кубиками і викласти в глибоку миску. Окремо збити яйце з сіллю і перцем до утворення однорідної маси. Додати дрібно...
Другі страви | Переглядів: 259 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 р. хорошого м'ясного фаршу (не жирного) 2 великих картоплини 2 великих цибулини 2 моркви середнього розміру 1 велика буряк сіль перець - за смаком 2 зубчики часнику. Все пропустити через м'ясорубку, сформувати котлети, обваляти в борошні або сухарях і смажити. ...
Другі страви | Переглядів: 316 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 160 г кролика 5 г шпигу 25 г молока 10 р комбижира тварини для смаження 5 г масла вершкового 5 г борошна 10 г яйця 20 г хліба пшеничного 150 г гарніру 80 г огірків перцю Від обробленої тушки кролика відокремити передні ніжки. З рештою передньої частини...
Другі страви | Переглядів: 288 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 130 г свинини 10 г води 7 г сала свинячого топленого 150 г гарніру перцю М'якоть не дуже жирної свинини, переважно від передньої ноги, і всі дрібні шматки, одержувані при обробленні свинячої туші, пропустити через м'ясорубку, посолити, додати холодну воду, перець і добре перемішати (хліб не додавати). З...
Другі страви | Переглядів: 271 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 130 г свинини 10 г води 7 г сала свинячого топленого 150 г гарніру перцю М'якоть не дуже жирної свинини, переважно від передньої ноги, і всі дрібні шматки, одержувані при обробленні свинячої туші, пропустити через м'ясорубку, посолити, додати холодну воду, перець і добре перемішати (хліб не додавати). З...
Другі страви | Переглядів: 282 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 220 г свинини 25 г цибулі ріпчастої 2 г часнику 1 г кориці за 1 г гвоздики і кмину 1 г перцю 5 г свинячих кишок сухих 10 р граната 30 г цибулі для гарніру 20 г соусу або 1 лимон 85 г огірків або помідорів Свинячі сухі...
Другі страви | Переглядів: 265 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 110 г свинини 10 г води 10 г сала свинячого топленого 1 яйце 150 г гарніру перцю Приготувати битки зі свинини так само, як написано в «Котлети або битки з рубаної свинини натуральні» .При подачі на биток, покладений на блюдо або тарілку з гарніром, доповісти яєчню яєчню з...
Другі страви | Переглядів: 255 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 110 г свинини 10 г води 15 г сала свинячого 10 г цибулі 100-150 г гарніру перцю Приготувати фарш зі свинини без хліба і сформовать з нього битки так само, як описано в рецепті «Котлети або биточки з рубаної свинини натуральні» . При смаженні на сковороду з битками...
Другі страви | Переглядів: 246 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 450 р. цибулі-порею 300 мл бульйону 75 р. масла сіль перець 1 ст. ложка нарізаної зелені петрушки або шалфеям. Покласти цибулю в велику миску з киплячим курячим бульйоном і варити при рівні потужності 10 12-14 хв, час від часу помішуючи, поки цибуля не стане ніжним, але все ще...
Другі страви | Переглядів: 287 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)