Рецепт приготування «м'ясо по-циганськи (мальтийски)»
Інгредієнти:
  • 300-400 г телятини (парна вирізка або корейка)
  • 3-4 зубчики часнику
  • зелень(петрушка
  • кріп
  • базилік)
  • масло соняшникова рафінована
  • сіль
  • перець.
Порізати м'ясо тонкими скибочками (0,3-0,4 див.). Не солити і не перчити! На сковороді добре нагріти соняшникову олію (товщина шару порівнянна з товщиною скибочок м'яса). Обсмажити м'ясо на сильному вогні (по 30-40 секунд з кожної сторони (але не більше!).
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 227 | Теги: м'ясо, соняшникову
Всього коментарів: 0
avatar