Інгредієнти: 400 г м'яса індички сіль перець цедра 1 лимона 1 цибулина по 1/2 ч. ложки мелених кориці імбиру і мускатного горіха 4 шматочки білого хліба 200 мл вершків 1 пучок петрушки 2 яйця 1 кабачок 4 оброблені кільки 2 ст. ложки каперсів. Підготовлене м'ясо індички нарізати кубиками по... |
Інгредієнти: 85 г філе індички 30 г хліба пшеничного 20 г масла вершкового 150 г гарніру Всі види котлет з філе індички приготувати так само і у відповідності з тими ж нормами продуктів, що і «Котлета з філе курки натуральна». ... |
Інгредієнти: Жаб'ячі ніжки 2 головки цибулі ріпчастої 4 столові ложки масла 1 столова ложка 1 стаканан вина 2 склянки сметани зелень петрушки сік лимона сіль чорний мелений перець. Подрібнений на тертці цибулю спасерувати з маслом, теж зробити з борошном. Налити вино, покласти в отриманий соус жаб'ячі ніжки, посолити,... |
Інгредієнти: Беремо: 24 невеличкі жаб'ячі лапки 1 чашку борошна 6 яєц 6 ст. ложок оливкової олії 1 ст. ложку рубаної петрушки 2 ст. ложки протертого твердого сиру 2 ст.ложки вершкового масла. Вимити жаб'ячі лапки і висушити їх рушником. Обваляти лапки в борошні і обсмажити в 4 ст.ложкаж оливкової... |
Інгредієнти: 36 жаб'ячих лапок 4 ст. ложок оливкової олії 2 часточки часнику 1 нашаткована цибулина 2 нарізаних стебла селери 04535 кг очищених від шкіри і насіння нарізаних помідорів 4 ст.ложки борошна выс.сорта по 1 ст.ложці солі вершкового масла і перцю 1 ст. ложка рубаної петрушки 6 білих тостів... |
Інгредієнти: 155 г качки 5 г жиру птиці 10 г масла вершкового 125 г ріпи 30 г цибулі саджанця 10 г білого вина селери зі спеціями. Смажену тушку качки нарізати на порції. Перекласти в інший посуд, оточити ріпою, нарізаної шматочками, і головками цибулі саджанця, обсмаженими в жире.Залить соком, отриманим... |
Інгредієнти: 600 г качки 360 г картоплі 200 р моркви 100 г ріпчастої цибулі 60 г томату-пюре 100 г вершкового масла 50 г сметани зелень перець лавровий лист гвоздика кориця сіль. Підготовлену качку розрубати на частини, посипати сіллю, підрум'янити на маслі з усіх сторін, покласти в глибокий сотейник або... |
Інгредієнти: 1 рябчика 15 г масла вершкового 40 г кнельной маси 20 г паштетної маси 1 яйце 25 г хліба пшеничного 75 г соусу 100 г гарніру зелені Філе рябчика відбити в тонкий пласт; з гострого кінця пласта покласти зачищену кісточку від ніжки. На середину пласта укласти шар кнельной... |
Інгредієнти: 1 рябчика 15 г масла вершкового 20 г кнельной маси 20 г паштетної маси 1 яйце 20 г хліба пшеничного 50 р соусу ;для волована: 80 г картоплі 1 яйце 5 г масла вершкового 40 г білих грибів 10 г вершків або сметани Філе рябчика нафарширувати паштетної масою,... |
Інгредієнти: 1 рябчика 20 г масла вершкового 30 г хліба пшеничного 20 г цибулі саджанця по 25 г моркви квасолі горошку спаржі 75 г соусу Філе рябчика у формі котлети припустити з маслом. При подачі на блюдо покласти крутон з пшеничного хліба, підсмаженого з маслом, а на нього -... |