Рецепт приготування «телятина з овочами, тушкована в горщику»
Інгредієнти:
  • 120 г телятини
  • 15 г комбижира
  • 150 г картоплі
  • 25 г моркви
  • 20 г ріпи
  • 20 г цибулі
  • 6 г борошна
  • 15 г томат-пюре
  • перцю
  • зелені.
Від лопатки і шиї телятини нарізати по 2-3 шматка на порцію, посипають сіллю, перцем, запанірувати у пшеничному борошні і обсмажити з жиром.Картофель, моркву, ріпу нарізати кубиками 12-15 мм, головки дрібного лука (саджанця) залишити цілими, а якщо цибуля великий, то розрізати його на часточки. Овочі та цибулю окремо спасерувати з жиром.Подготовленные м'ясо, овочі і картоплю покласти в порційні горщики, додати томат-пюре, зелень петрушки або селери. Все залити бульйоном, закрити кришкою і тушкувати в жаровій шафі до готовності м'яса і овощей.Подать до столу в тому ж горщику.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 182 | Теги: Овочі, жиром
Всього коментарів: 0
avatar