Рецепт приготування «телятина з овочами, тушкована в горщику»
Інгредієнти:
120 г телятини
15 г комбижира
150 г картоплі
25 г моркви
20 г ріпи
20 г цибулі
6 г борошна
15 г томат-пюре
перцю
зелені.
Від лопатки і шиї телятини нарізати по 2-3 шматка на порцію, посипають сіллю, перцем, запанірувати у пшеничному борошні і обсмажити з жиром.Картофель, моркву, ріпу нарізати кубиками 12-15 мм, головки дрібного лука (саджанця) залишити цілими, а якщо цибуля великий, то розрізати його на часточки. Овочі та цибулю окремо спасерувати з жиром.Подготовленные м'ясо, овочі і картоплю покласти в порційні горщики, додати томат-пюре, зелень петрушки або селери. Все залити бульйоном, закрити кришкою і тушкувати в жаровій шафі до готовності м'яса і овощей.Подать до столу в тому ж горщику.