Рецепт приготування «телятина тушкована з паприкою»
Інгредієнти:
  • 120 г телятини
  • 15 г томат-пюре
  • 30 г сметани
  • 40 г цибулі
  • 5 г борошна
  • 15 г комбижира особливого
  • 1 г паприки
  • 10 г моркви і петрушки
  • 150 г гарніру
  • зелені
Лопатку, шию або іншу частину яловичини без кісток нарізати шматками вагою по 40-50 г з розрахунку 2-3 шматка на порцію. М'ясо посипати сіллю і обсмажити з жиром, після чого покласти в посуд, залити бульйоном, додати томат-пюре, нарізані моркву і петрушку і тушкувати до готовності. Потім злити бульйон, додати в нього сметану, рубаний пасеровану ріпчасту цибулю, червоний мелений перець (паприку) і закип'ятити. Після цього ввести пасероване пшеничне борошно і варити соус при слабкому кипінні протягом 10-15 минут.Готовое м'ясо залити соусом і нагріти до кипіння. Подати телятину з відварною картоплею, макаронами, розсипчастою рисовою кашей.При подачі посипати зеленню.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 167 | Теги: посипати, томат-пюре
Всього коментарів: 0
avatar