Рецепт приготування «галушки з телятини запечені»
Інгредієнти:
  • 110 г телятини
  • 12 г хліба пшеничного
  • 55 г молока
  • 1 яйце
  • 30 г грибів
  • по 10 г вершкового масла і сиру
  • 75 г соусу
  • перцю
  • мускатного горіха
Приготувати клепки з телятини, як описано в «Галушки з телятини в соусі» . Після варіння покласти їх на змащену вершковим маслом порціонну сковороду, залити томатним hiram-сом або білим з яєчними жовтками, на галушки викласти тонкі скибочки варених свіжих білих грибів або печериць. Покрити всі шаром збитих в густу піну яєчних білків, які попередньо вмішати з натертим на терці сиром. Запекти в жаровій шафі так, щоб на поверхні утворилася рум'яна корочка.Подать клепки политими маслом на тій же сковороді, на якій вони запікалися.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 180 | Теги: клепки, телятини
Всього коментарів: 0
avatar