Інгредієнти: 500 г телятини 2-3 айви 150 г вершкового масла 4 цибулини 075 склянки томатного соку 1 ч.л. цукру 05 ч.л. чорного і червоного перцю зелень сіль. Характерними особливостями молдавської кухні є гострий смак і надзвичайно привабливий вигляд страв готуються. ... |
Інгредієнти: 110 г телятини 25 г хліба пшеничного 35 г молока 15 г сухарів 10 р комбижира тваринного 10 г масла вершкового 10 г томат-пюре 150 г каші рисової 125 г соусу 5 г сиру перцю зелені. На металеве або керамічне блюдо овальної форми покласти розсипчасту рисову кашу, зварену... |
Інгредієнти: 110 г свинини 10 г води 1 яйце 15 г хліба пшеничного 10 г сиру 15 г сала свинячого 150 г гарніру перцю Приготувати фарш, як для «Котлети або биточки з рубаної свинини натуральні» , далі готувати з нього шніцель так само, як «Шніцель рублений» . ... |
Інгредієнти: 100 г свинини 10 г цибулі 25 г бульйону 6 г борошна 10 г сала свинячого топленого 100 г соусу томатного 150 г гарніру перцю зелені М'якоть не дуже жирної свинини розрізати на шматки по 15-20 г, посолити, посипати перцем, скласти в посуд, додати дрібно рубаний ріпчасту цибулю,... |
Інгредієнти: 110 г свинини 10 г води 15 г сала свинячого 5 г масла вершкового 50 р цибулі ріпчастої 75 г соусу 150 г пюре з квасолі 5 г сиру 5 г сухарів. Рубане м'ясо посолити, посипати перцем і підсмажити з цибулею. Покласти смажене м'ясо разом з цибулею на... |
Інгредієнти: 110 г свинини 10 г води 15 г сала свинячого 25 г сметани 50 р цибулі ріпчастої 150 г картоплі 100 г соусу 5 г сиру 5 г сухарів. М'якоть свинини, пропущену через м'ясорубку, посолити і перемішати з невеликою кількістю холодної води (10% до ваги м'яса). Отриманий фарш... |
Інгредієнти: 15 кг. м'ясного фаршу (краще 2/3 яловичини і 1/3 свинини) 50 гр. шпику 2 скибочки черствого білої булки без кірки 50 гр. сушених грибів чарка червоного вина 2 ст.л. сметани 2 яйця зелень петрушки мелений перець сіль 4-5 ст.л. мелених сухарів. Фарш ще раз пропустити разом із замоченою... |
Інгредієнти: Свинина м'якоть-500 г невелика булочка молоко 2 цибулини 1 яйце сіль перець базилік за смаком 2 помідора 150 г сиру (краще Гауда) М'ясо пропустити через м'ясорубку. Розмочити в молоці булочку і теж в м'ясорубку разом з базиліком, коротше замісити котлетний фарш. З готового фаршу сформовать 8 коржів, зробити... |
Інгредієнти: М'ясний фарш 1-2 яйця 2-4 вафлі (прісні для торта) борошно сіль перець приправа. Берете звичайний м'ясний фарш (перекручене м'ясо, яйце, сіль, перець, булка, цибуля). Намазываете фарш на вафельний корж (тонким шаром), накриваєте зверху другим коржем. ... |
Інгредієнти: 500 р. м'ясного фаршу 300 р. сиру 1 банку печериць 150 р. майонезу. Фарш посолити, викласти на форму, политу олією. Намазати майонезом, зверху покласти печериці. Все це посипати тертим сиром і поставити в нагріту духовку на 40-50 хвилин. ... |