У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 31-40
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 »

Інгредієнти: 1 рябчика 20 г масла вершкового 30 г хліба пшеничного 20 г цибулі саджанця по 25 г моркви квасолі горошку спаржі 75 г соусу Філе рябчика у формі котлети припустити з маслом. При подачі на блюдо покласти крутон з пшеничного хліба, підсмаженого з маслом, а на нього -...
Другі страви | Переглядів: 177 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 2 - 3 рябчика (або будь-якої іншої дичини) 100 г копченої грудинки 5 сосисок 500 р. кислої шаткованою капусти 4 столові ложки томатної пасти 1 цибулина 2 склянки бульйону 100 р. будь-яких маринадів сіль перець за смаком 1/2 склянки тертого сиру. Засмажити рябчиків, відокремити м'ясо від кісток і...
Другі страви | Переглядів: 174 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 рябчика або куріпки 10 г сала свинячого топленого 20 г печериць 20 г оливок 30 г півнячих гребінців припущених 75 г соусу 40 г хліба пшеничного 10 г масла вершкового 40 г печінки курячої. Рябчика смажити майже до готовності, після чого розрубати на дві частини, покласти в...
Другі страви | Переглядів: 164 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 рябчика 10 г сала свинячого топленого 5 г масла вершкового 60 г салату або фруктів Дичину для більшої соковитості можна нашпигувати свіжим свинячим салом, нарізаним брусочками. Птицю, призначену для шпигования, покласти в окріп на одну хвилину. Оброблену птицю посолити і обсмажити зі свинячим жиром у порційній каструлі....
Другі страви | Переглядів: 201 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 рябчика 10 г сала свинячого топленого 75 г соусу 150 г гарніру Дичину смажити. По готовності жир злити і додати сметанний соус, потім накрити посуд кришкою і припускати 3-5 минут.Подать в тій же посуді, у якій готувалася дичь.При масовому приготуванні готову смажену дичину розрубати на порції, покласти...
Другі страви | Переглядів: 233 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 120 г рябчика або куріпки 20 г масла топленого 40 г цибулі 50 г печериць 20 г вина 50 р соусу 150 г гарніру перцю Котлети натуральні в сухарях, фаршировані молочним соусом або фаршировані молочним соусом з печінкою, і шніцель приготувати так само, як і з курки....
Другі страви | Переглядів: 190 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 74 г м'яса рябчика або куроптки 18 г хліба пшеничного 25 г вершків або молока 15 г масла вершкового 150 г гарніру 75 г соусу Биточки або котлети рубані, биточки,. фаршировані грибами, та інші приготувати так само, як і з курки. Спосіб приготування описано в рецепті «Котлети...
Другі страви | Переглядів: 197 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 25 р. масла маргарину 1 середня цибулина 450 р. червонокачанної капусти сік і терта цедра двох апельсинів 1 ст. ложка цукру 2 ст. ложки лимонного соку 1 ст. ложка курячого бульйону сіль перець. Розтопити масло у великій мисці при рівні потужності 10. Додати цибулю, тушкувати при рівні потужності...
Другі страви | Переглядів: 165 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250 г капусти 15 г масла вершкового або маргарину вершкового 10 г оцту 3%-ного 10 г цукру 30 г соусу перцю мускатного горіха Качан капусти очистити і нарізати соломкою, посипати сіллю, перцем, мускатним горіхом, покласти в керамічний посуд, змащену маслом. Збризнути оцтом, закрити кришкою і тушкувати на невеликому...
Другі страви | Переглядів: 183 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 2 тушки голубів 5 - 6 столових ложок олії 300 р. дрібних головок цибулі 300 р. грибів 2 столові ложки жиру сіль чорний мелений перець. Тушки голубів випатрати і промити. Посолити зовні і всередині і посипати чорним перцем. Покласти в неглибоку каструлю й обсмажити в олії до...
Другі страви | Переглядів: 224 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)