Рецепт приготування «овочі, тушковані з сардельками»
Інгредієнти: - 400 г сардельок
- 1 цибулина
- 5 шт. морквин
- 500 г капусти
- 500 г картоплі
- 2 ст.л. жиру
- сіль
- мелений перець
- 3 гвоздички
- 1 маленький лавровий лист
- 2 ст.л. сметани
- 1 ст.л. томату-пюре
- зелень.
Сардельки прогріти в окропі, вийняти з воды.Очищенную і нарізану скибочками моркву, нарізані капусту і цибулю опустити в гарячу воду і тушкувати під кришкою, потім додати нарізану скибочками картоплю, довести до напівготовності. Додати гвоздику, сіль, перець і лавровий лист. Зняти з сардельок оболонку, нарізати їх шматочками, додати в овочі. Заправити сметаною, томатним пюре і дрібно нарізаною зеленню.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 216
|