Рецепт приготування «овочі, тушковані з сардельками»
Інгредієнти:
  • 400 г сардельок
  • 1 цибулина
  • 5 шт. морквин
  • 500 г капусти
  • 500 г картоплі
  • 2 ст.л. жиру
  • сіль
  • мелений перець
  • 3 гвоздички
  • 1 маленький лавровий лист
  • 2 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. томату-пюре
  • зелень.
Сардельки прогріти в окропі, вийняти з воды.Очищенную і нарізану скибочками моркву, нарізані капусту і цибулю опустити в гарячу воду і тушкувати під кришкою, потім додати нарізану скибочками картоплю, довести до напівготовності. Додати гвоздику, сіль, перець і лавровий лист. Зняти з сардельок оболонку, нарізати їх шматочками, додати в овочі. Заправити сметаною, томатним пюре і дрібно нарізаною зеленню.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 216
Всього коментарів: 0
avatar