Рецепт приготування «страва з равликів, зварених з шкаралупою»
Інгредієнти:
  • 50 равликів
  • оцет
  • коріння
  • 3 цибулини
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 200 г ковбаси (копченої або вареної)
  • 2-3 помідора
  • 2-3 товчені часточки часнику
  • 2 столові ложки дрібно нарізаної зелені петрушки
  • 1 склянку вина
  • 1 столова ложка товчених сухарів.
Равлики промити і замочити на 12 годин в оцті, потім зварити їх з корінням в достатній кількості води. Злити воду і продірявити шилом чи вістрям ножа отвір, протилежна отвору в шкаралупі. Підсмажити подрібнені цибулини в оливковій олії і додати ковбаси, нарізаної на шматочки, помідори, часник і зелень. Додати склянку вина і опустити туди равлики. Якщо води недостатньо, додати трохи, щоб равлики були покриті соусом. Варити 1 годину і додати товчених сухарів. Через деякий час зняти з вогню. Висмоктувати равлики через природний отвір у шкаралупі.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 295 | Теги: Равлики, товчених
Всього коментарів: 0
avatar