3 г баранячого сала топленого або маргарину тваринного
1 г часнику
50 г огірків
30 г помідор
30 г капусти
за 15 г цибулі і моркви
15 г масла рослинного
5 г оцту
2 г цукру
перцю
зелені
У баранячої грудинки зрізати по хрящам грудну кістку, прорізати плівки на реберних кістках, після чого ці кістки видалити. М'якоть злегка відбити сапкою, - посипати сіллю, перцем, дрібно рубаним часником і зеленню петрушки, загорнути по довжині рулетом і перев'язати шпагатом. Підготовлену так грудинку обсмажити на жирі і потім тушкувати в закритому посуді з невеликою кількістю води або бульйону до готовности.При подачі нарізати м'ясо по 1-2 шматка на порцію, полити соком, в якому воно тушкувалося, і посипати зеленню. Окремо подати овочевий салат, до складу якого ввести мариновану або квашену капусту.