Рецепт приготування «рулет з гарніром»
Інгредієнти:
  • 130 г баранини
  • 3 г баранячого сала топленого або маргарину тваринного
  • 1 г часнику
  • 50 г огірків
  • 30 г помідор
  • 30 г капусти
  • за 15 г цибулі і моркви
  • 15 г масла рослинного
  • 5 г оцту
  • 2 г цукру
  • перцю
  • зелені
У баранячої грудинки зрізати по хрящам грудну кістку, прорізати плівки на реберних кістках, після чого ці кістки видалити. М'якоть злегка відбити сапкою, - посипати сіллю, перцем, дрібно рубаним часником і зеленню петрушки, загорнути по довжині рулетом і перев'язати шпагатом. Підготовлену так грудинку обсмажити на жирі і потім тушкувати в закритому посуді з невеликою кількістю води або бульйону до готовности.При подачі нарізати м'ясо по 1-2 шматка на порцію, полити соком, в якому воно тушкувалося, і посипати зеленню. Окремо подати овочевий салат, до складу якого ввести мариновану або квашену капусту.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 203 | Теги: посипати, зеленню
Всього коментарів: 0
avatar