Рецепт приготування «тимбалло ді різо (паштет з рису)»
Інгредієнти:
  • 300 гр. рису
  • 2 ст. ложки масла
  • жменю дрібно нарізаних грибів
  • пучок зелені
  • 100 гр. шинки
  • 1 ст. дрібно посіченого м'яса
  • 3 свіжих помідора
  • по 1 ст. ложці томатної пасти і дрібно нарізаної петрушки
  • 2 ст. ложки сухарів
  • перець
  • сіль.
Зварити рис. Очищені гриби і зелень обсмажити, додати води і тушкувати. Потім додати шинку, м'ясо, помідори, томатну пасту і петрушку. Згасити протягом 15 хвилин. Рекомендую додати разом з сіллю і перцем реган і трішки кориці. Додати воду. Отриманий сік злити через сито на рис. взяти форму, викласти рис, в середині зробити поглиблення, викласти рагу, засипати зверху залишилися рисом. Форму в духовку і запекти до золотистого кольору. Приємного апетиту!
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 321 | Теги: рис
Всього коментарів: 0
avatar