Рецепт приготування «тимбалло ді різо (паштет з рису)»
Інгредієнти:
300 гр. рису
2 ст. ложки масла
жменю дрібно нарізаних грибів
пучок зелені
100 гр. шинки
1 ст. дрібно посіченого м'яса
3 свіжих помідора
по 1 ст. ложці томатної пасти і дрібно нарізаної петрушки
2 ст. ложки сухарів
перець
сіль.
Зварити рис. Очищені гриби і зелень обсмажити, додати води і тушкувати. Потім додати шинку, м'ясо, помідори, томатну пасту і петрушку. Згасити протягом 15 хвилин. Рекомендую додати разом з сіллю і перцем реган і трішки кориці. Додати воду. Отриманий сік злити через сито на рис. взяти форму, викласти рис, в середині зробити поглиблення, викласти рагу, засипати зверху залишилися рисом. Форму в духовку і запекти до золотистого кольору. Приємного апетиту!