Рецепт приготування «овочевий суп з яловичим язиком»
Інгредієнти: - 1 цибулина
- 100 г моркви
- 150 р. цвітної капусти
- 150 р. капусти броколі
- 2 ст. ложки масла або маргарину
- 1 склянку білого вина
- 1 лавровий лист
- 1 гілочка розмарину
- 0
- 4 л. білого соусу
- 250 мл. вершків
- 100 р. чиненого звареного мови
- сіль
- мелений перець
- 1-2 р. мускатного поріжка
- 1-2 р. кайенского перцю. 1-2 р. цукру
- трохи лимонного соку
- трохи томатного соусу
- 2 - З ст. ложки різаної петрушки.
Цибулю і моркву очистити і нарізати дрібними кубиками. Капусту очистити, промити, підсушити. Покласти овочі з маргарином або маслом і білим вином в мікрохвильову посуд. Додати лавровий лист і гілочку розмарину і готувати 12-15 хвилин. Змішати білий соус з вершками і додати до овочів. Яловичий язик нарізати дрібними кубиками, додати до супу, заправити суп сіллю, перцем, мускатом, кайенским перцем, цукром, лимонним соком, томатним соусом і готувати 6 - 8 хвилин при рівні потужності 10.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 205
|