Рецепт приготування «овочевий суп з яловичим язиком»
Інгредієнти:
  • 1 цибулина
  • 100 г моркви
  • 150 р. цвітної капусти
  • 150 р. капусти броколі
  • 2 ст. ложки масла або маргарину
  • 1 склянку білого вина
  • 1 лавровий лист
  • 1 гілочка розмарину
  • 0
  • 4 л. білого соусу
  • 250 мл. вершків
  • 100 р. чиненого звареного мови
  • сіль
  • мелений перець
  • 1-2 р. мускатного поріжка
  • 1-2 р. кайенского перцю. 1-2 р. цукру
  • трохи лимонного соку
  • трохи томатного соусу
  • 2 - З ст. ложки різаної петрушки.
Цибулю і моркву очистити і нарізати дрібними кубиками. Капусту очистити, промити, підсушити. Покласти овочі з маргарином або маслом і білим вином в мікрохвильову посуд. Додати лавровий лист і гілочку розмарину і готувати 12-15 хвилин. Змішати білий соус з вершками і додати до овочів. Яловичий язик нарізати дрібними кубиками, додати до супу, заправити суп сіллю, перцем, мускатом, кайенским перцем, цукром, лимонним соком, томатним соусом і готувати 6 - 8 хвилин при рівні потужності 10.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 205
Всього коментарів: 0
avatar