Рецепт приготування «перець, фарширований рибою»
Інгредієнти:
  • 8 стручків солодкого болгарського перцю
  • 1 консервна банка сардин в маслі
  • 2 склянки відвареного рису
  • 1 лимона
  • 1 варене яйце
  • 4 ст.л. рослинного масла
  • зелень петрушки
  • сіль
  • чорний мелений перець.
Перець очистити від насіння, посолити і збризнути лимонним соком зсередини. Витримати деякий час. Рибку подрібнити виделкою, додати рис, масло з консервної банки, дрібно нарубленное яйце, сіль і мелений чорний перець за смаком. Цією масою начинити перець і зверху посипати рубаною зеленню петрушки. Викласти стручки в підходящу посуд з попередньо розігрітим рослинним маслом і відварити на слабкому вогні протягом 15-20 хвилин, доливаючи збоку гарячу воду.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 197 | Теги: перець, чорний
Всього коментарів: 0
avatar