Рецепт приготування «фарширований перець»
Інгредієнти:
  • На пачку фаршу 1 яйце
  • 2 помідора
  • трохи менше півсклянки рису
  • 2-3 ст.ложки сметани
  • 1 курячий кубик.
Беремо фарш, додаємо в нього яйце, сіль, перець, рис(спочатку його відварити майже до готовності). Ретельно перемішуємо. Беремо потрібну кількість перцю. Акуратно звільняємо від кісточок, моєму і кладемо в киплячу воду на 3-5 хвилин. Потім виймаємо, просушуємо, остуджуємо. Наповнюємо приготованим фаршем, укладаємо в каструлю, заливаємо водою так, щоб трохи прикрити перець. Коли вода закипить, додати курячий кубик, сметану, нарізаний помідор, спеції за смаком. Варити 20-30 хвилин.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 236 | Теги: яйце, Кубик
Всього коментарів: 0
avatar