Рецепт приготування «ікра з кабачків»
Інгредієнти:
  • На кілограм кабачків або патисонів 1-2 цибулини
  • 60 грамів соняшникової олії
  • чайну ложку 9% оцту
  • 2-3 зубчики часнику
  • кілька стебел петрушки і кропу
  • сіль і перець - за смаком.
зрілих кабачків і патисонів виходить прекрасна ікра. Крім традиційного способу, при якому плоди просто варять, існує і менш відомий, що дозволяє зберегти в ікрі більше вітамінів. Вимиті свіжі плоди чистите, виймаєте ложкою насіння, нарізати кружками товщиною до півтора сантиметрів. Після чого обсмажуєте в соняшниковій олії до золотистого кольору. Цибулю нарізати кільцями і обсмажуєте окремо. Подрібнений часник розтираєте з сіллю. Дрібно ріжете зелень кропу і петрушки. Кабачки пропускаєте через м'ясорубку і змішуєте з цибулею та іншими приправами. Отриману ікру розкладаєте в банки і стерилизуете в киплячій воді. Півлітрові банки "літаєте" сімдесят п'ять хвилин, літрові - півтори години.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 352 | Теги: обсмажуєте, олії
Всього коментарів: 0
avatar