Рецепт приготування «омлет-суфле з лимонною цедрою»
Інгредієнти:
  • 3 яйця
  • 2 ст. л. цукру
  • цедра лимонна
  • 1/2 ст. ложки масла
Випустити на тарілку 3 білка, а жовтки в маленьку чашку. Покласти в жовтки, 2 столові ложки цукру з частиною лимонної цедри. Заважати лопаткою, поки жовтки не побіліють і маса не підніметься. Збити білки в піну, покласти в чашку з жовтками і розмішати так, щоб маса стала однорідною. Розпустити на сковороді масло, вилити масу на сковороду і підсмажити трохи, підняти ножем половину омлету і перевернути так, щоб омлет на сковороді був схожий на складений пиріг. Посипати цукром, поставити зі сковорідкою в духовку і, коли зарум'яниться і підніметься, скласти на тарілку.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 173 | Теги: маса, жовтки
Всього коментарів: 0
avatar