Рецепт приготування «суфле з абрикосів або слив»
Інгредієнти:
  • 84 г яйця (білки)
  • 35 г цукру
  • 60 г абрикос
  • 2 г масла
  • 5 г цукрової пудри
  • 150 г молока або вершків
Абрикоси промити в холодній воді і видалити з них кісточки. Підготовлені плоди покласти в каструлю, додати трохи води, припустити їх до готовності, а потім остудити і протерти через сито. Готувати і випікати суфле з абрикосів так само, як «Суфле з яблук».Свежие абрикоси можна замінити консервованим абрикосовим пюре.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 177 | Теги: «суфле, абрикоси
Всього коментарів: 0
avatar