Рецепт приготування «суфле з каштанів»
Інгредієнти:
  • 84 г яйця
  • 35 г цукру
  • 50 г каштанів
  • 12 г масла вершкового
  • 5 г цукрової пудри
  • 150 г молока або вершків
Очищені каштани обшпарити окропом, видалити з них шкірку, після чого нарізати тонкими часточками, залити гарячою водою я варити до розм'якшення в закритому посуде.Готовые каштани гарячими протерти через сито.Растертые з цукром жовтки змішати з вершковим маслом, лимонною цедрою і приготованим пюре з каштанів, а потім з'єднати зі збитими белками.Выпекать і подавати суфле з каштанів так само, як «Ванільне суфле».
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 188 | Теги: каштанів, Каштани
Всього коментарів: 0
avatar