Рецепт приготування «суп гусячий жемайтський»
Інгредієнти:
  • 1-1
  • 25 кг гусака (або 1 качка)
  • 1 склянку перлової крупи
  • 2 склянки сметани
  • 2 ст. ложки вершкового масла
  • 4-5 білих грибів
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 3 антонівських яблук
  • 1 корінь петрушки
  • 0
  • 5 кореня селери
  • 0
  • 5 ч. ложки кмину
  • 1 склянку бурякового розсолу або Бурякового квасу (або сік 1 лимона)
  • зелень кропу.
Знявши з гуся зайвий жир, розділити його на великі шматки і відварити в окропі під кришкою з овочами і яблуками. За 5-7 хв до готовності додати кмин.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 333 | Теги: бурякового, (або
Всього коментарів: 0
avatar