Рецепт приготування «суп гусячий жемайтський»
Інгредієнти: - 1-1
- 25 кг гусака (або 1 качка)
- 1 склянку перлової крупи
- 2 склянки сметани
- 2 ст. ложки вершкового масла
- 4-5 білих грибів
- 2 цибулини
- 1 морква
- 3 антонівських яблук
- 1 корінь петрушки
- 0
- 5 кореня селери
- 0
- 5 ч. ложки кмину
- 1 склянку бурякового розсолу або Бурякового квасу (або сік 1 лимона)
- зелень кропу.
Знявши з гуся зайвий жир, розділити його на великі шматки і відварити в окропі під кришкою з овочами і яблуками. За 5-7 хв до готовності додати кмин.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 333 | Теги: бурякового, (або
|