Інгредієнти: 3-5 склянок свіжої малини 05 ч. ложки лимонної цедри 025 склянки яблучного соку 2 склянки нежирного фруктового йогурту апельсинова цедра. Ягоди малини змішати з лимонною цедрою і розкласти по десертнымрозеткам. Полити яблучним соком і фруктовим йогуртом, посипати апельсиновою цедрою. Подавати сильно охолодженим. ... |
Інгредієнти: 4 великих апельсина сортів "навель" або "корольок" 1 ст. л. рожевої води (або крапля трояндової олії) 2 ст. л. меду 1/4 склянки (60 мл) лимонного соку 1 склянку (250 мл) охолоджених збитих вершків 1/4 склянки (55 г) цукру бажано індійського гура 8 апельсинових часточок для прикраси Гострим зазубленим... |
Інгредієнти: 3 ст. л. білого борошна 1 чашка (500 г) цукру щіпка солі сік і терта шкірка одного великого лимона 1 ст. л. розтопленого вершкового масла 1 чашка (500 мл) молока. 1. Змішайте борошно, цукор, сіль, лимонний сік і терту кожуру.2. Додайте вершкове масло.3. Розлийте в 6 стаканів із... |
Інгредієнти: 2 лимона 1 л кислого молока 500 г цукрової пудри Лимони вимити холодною водою і обсушити. Ножем зняти з лимонів цедру, а з решти м'якоті вичавити сік. Цедру подрібнити на дрібній тертці. |
Інгредієнти: На 1 порцію: курага 40 г вершки збиті з цукром 2 столові ложки волоські горіхи 10 г або шоколад 10 р. Набряклу після замочування курагу розкладають у креманки. Зверху прикрашають збитими з цукром вершками. Посипають подрібненими смаженими горіхами або тертим шоколадом. ... |
Інгредієнти: 250 г дині 250 г персиків 250 г фейхоа 350 г цукру 35 ст. ложки розпущеного желатину шматочок шкірки апельсина 2 гвоздики. Диню розрізати навпіл, очистити від насіння, вийняти м'якоть. Персики обшпарити, зняти шкірку і нарізати тонкими смужками. Фейхоа нарізати скибочками. Фрукти змішати з цукром і желатином,... |
Інгредієнти: 1 кг. полуниці 9 столових ложок цукрової пудри 2 яєчних білка. Перебрати і промити 1/2 кг. полуниці. Відцідити, укласти в підходящу тарілку або блюдо і посипати 2 - 3 столовими ложками цукрової пудри. Протерти через сито залишилася полуницю і в отриманий сік додати 2 - 3 столові ложки... |
Інгредієнти: 3/4 кг. полуниці 2 білка 3/4 цукрової пудри. Полуницю перебрати і промити (більш великі ягоди порізати), покласти у велику скляну вазу або в порційні вазочки.Белки з цукровою пудрою збити в міцну піну. Покрити полуницю піною, а зверху прикрасити більше мескими цілими ягодами. ... |
Інгредієнти: 3 банана 2-3 ст.л. ядер арахісу 50-70г плиткового шоколаду. Банани для нас стали фруктами всесезонними, тому пропоную сьогодні пригостити гостей (особливо якщо серед них * малюки) солодким десертом. |
Інгредієнти: 1 ст. л. свіжого лимонного соку 1/4 склянки (60 мл) процідженого свіжого апельсинового соку 1/4 ч. л. натертого мускатного горіха 1/4 ч. л. меленого кардамону 2 ст. л. розпущеного топленого або вершкового масла 4 міцних банана 1/4 склянки (55 г) цукру 2 ст. л. бланшованого мигдалю нарізаного тонкими... |