Рецепт приготування «суфле горіхове»
Інгредієнти:
  • 86 г яйця
  • 30 г цукру
  • 40 г молока
  • 8 г борошна
  • 2 г масла вершкового
  • 25 г волоських горіхів (ядер)
  • 5 г цукрової пудри
  • 150 г молока або вершків
Готувати та подавати суфле так само, як і «Ванільне суфле», але замість ванілі в суміш ввести горіхи, які попередньо очистити від шкаралупи і по можливості від шкірки, підсушити або окарамелизовать, а потім ретельно подрібнити в ступці. Підготовлені горіхи проварити разом з сумішшю.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 287 | Теги: молока, горіхи
Всього коментарів: 0
avatar