Рецепт приготування «салат «весняний»»
Інгредієнти:
  • Квашена капуста (кількість за смаком
  • варена картопля (2 великих або 3-4 маленьких)
  • половина маленької цибулини
  • 1 яблуко
  • 1-2 ст. л. родзинок
  • 1 солоний огірок
  • соняшникова олія
Крупно нарізати варену картоплю, квашену капусту, додати дрібно нарізані цибулю, яблуко, огірок, додати родзинки, все перемішати, заправити соняшниковою маслом. Цей салат особливо смачний, якщо картоплю в салат нарізати, поки вона гаряча, і відразу подати до столу. Соняшникова олія краще використовувати натуральне (не рафінована і з ароматом насіння). Солоний огірок в цьому салаті не настільки потрібен, як інші інгредієнти. Салат дуже смачний і в тому, і в іншому випадку.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 231 | Теги: огірок, скромные мужчины
Всього коментарів: 0
avatar