Рецепт приготування «холодець з курки»
Інгредієнти:
  • 1 курка
  • 1
  • 5 л води
  • сіль
  • 4 горошини перцю
  • 1/2 лаврового аркуша
  • 2 шт. гвоздики
  • 1 морква
  • 1 корінь петрушки
  • 1 цибулина
  • 3-4 столових ложки білого вина
  • 1
  • 5 столової ложки желатину.
Курку опустити в холодну воду, довести до кипіння, зняти піну, посолити, заправити прянощами, подрібненими корінням. Готову курку вийняти, відокремити м'ясо від кісток і гострим ножем нарізати на кубики. Бульйон процідити через тканину або часте сито, заправити вином. Желатин замочити в невеликій кількості води на півгодини, потім розвести в гарячій воді і проварити разом з бульйоном. Налити трохи бульйону на дно форми або миски, дати йому застигнути, потім покласти зверху красиві кружечки моркви, зелень петрушки і куряче м'ясо. Зверху запити залишилися бульйоном, дати застигнути в холодному місці.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 246 | Теги: Курку, заправити
Всього коментарів: 0
avatar