Рецепт приготування «суфле яблучне»
Інгредієнти:
  • 84 г яйця (білки)
  • 35 г цукру
  • 52 г яблук
  • 2 г масла вершкового
  • 5 г цукрової пудри
  • 150 г молока або вершків
Яблука промити холодною водою, розрізати на чотири частини, видалити серцевину і насіння, покласти на деко або в сотейник і, злегка змочивши водою, запекти до готовності в жаровій шафі. Готові яблука охолодити і протерти через сито. В отримане пюре додати цукор і, помішуючи дерев'яною веселкою, проварити до загустения.Приготовленную суміш, не охолоджуючи, влити у збиті білки, інтенсивно помішуючи веничком.Выпекать і подавати суфле так само, як і «Ванільне суфле».
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 151 | Теги: помішуючи, яблука
Всього коментарів: 0
avatar