Рецепт приготування «куряча локшина»
Інгредієнти:
  • 1
  • 5-2 літра курячого бульйону
  • локшина з пшеничного борошна і 1 яйця
  • 2 ст. ложки кропу
  • 1 ст. ложка петрушки
  • 1 цибулина
  • 2 лаврових листа
  • 6 горошин перцю
  • 3-5 тичинок шафрану
  • 4 зубчики часнику.
Відварити курку, вийняти її з бульйону, дати йому закипіти, заправивши дрібно нарізаною цибулею, перцем, лавровим листом і шафраном. Засипати в киплячий бульйон локшину. Варити на помірному вогні кілька хвилин до готовності локшини. Наприкінці варіння заправити пряною зеленню і часником.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 271 | Теги: бульйону, йому
Всього коментарів: 0
avatar