Інгредієнти: 400 г бульйону м'ясного або курячого 40 г салат (листя); для кнельной маси: 40 г м'яса рябчика або курки 20 г молока 5 г яйця (білку) 7 г масла вершкового Листя зеленого салату (латуку або іншого) занурити в окріп на 2-3 хвилини, відкинути на сито, облити холодною... |
Інгредієнти: 400 г бульйону м'ясного або курячого 20 г півнячих гребінців 25 г спаржі; для кнельной маси: 30 г м'яса курки 15 г молока 2 г масла вершкового 4 г яйця (білки) З курячої кнельной маси, підготовленій за рецептом «Бульйон з кнелями» обробити дрібні кнелі за допомогою двох... |
Інгредієнти: 50 г гусака або 50 г качки 100 г буряка 50 г капусти свіжої або квашеної 25 г моркви 15 г петрушки і селери 20 г цибулі ріпчастої 20 г томат-пюре 5 г борошна 10 г маргарину столового 5 г цукру 20 г сметани 1 цибулина часнику лаврового... |
Інгредієнти: 10 г буряка 19 г капусти 16 г картоплі 2 г моркви 1 г білих корінь 4 г цибулі 15 г томат-пюре 3 г борошна 10 г маргарину столового 5 г цукру 8 г оцту 3%-ного 10 г сметани зелені Сушені буряк, капусту, картоплю, цибулю замочити окремо в... |
Інгредієнти: 60 г буряка 100 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 10 г цибулі ріпчастої 15 г цибулі зеленої 50 г щавлю 50 г шпинату 3 г борошна 15 г томат-пюре 10 г маргарину столового 3 г цукру 3 г оцту 3%-ного 10 г сметани лаврового листа... |
Інгредієнти: Яловичина (кісточка) буряк (бажано велика) 1 шт. картопля 3 шт. капуста цибуля 1 шт. часник 2-3 головки оцет 1-2 столові ложки рослинне масло. Варимо кісточку, через годину додаємо нарізані картоплю, капусту. Сирий буряк чистимо і тремо на середній тертці. Теж саме робимо з морквою. Цибулю і часник ріжемо... |
Інгредієнти: 2 л води 1 курка 4 цибулини 1 морква 1 корінь селери 05 склянки перлової крупи 2 яєчних жовтка 1 лимона 4-5 горошин чорного перцю. Відварити курку з цілою цибулиною і розрізаними вздовж морквою і селерою до готовності, вийняти її, зрізати м'ясо, нарізати його кубиками по 1 см,... |
Інгредієнти: 1 курча 1 головка ріпчастої цибулі 1 - 2 моркви 1 скибочка селери 2 - 3 кореня петрушки 15 - 20 горошин чорного перцю 1 невеликий лавровий листочок 1 - 2 яйця лимонний сік або винна кислота масло дрібно нарізана зелень петрушки. Курчати промити, залити холодною водою і... |
Інгредієнти: Тельбухи від двох курей 4 цибулини 2 столові ложки масла 250 г помідорів 2 столові ложки рису 2 жовтки 3 столові ложки сметани. Потрухи обпалити, шлунки звільнити від плівки, все добре промити і поставити варити до напівготовності. Потім вийняти з бульйону, очистити від кісточок і порізати на дрібні... |
Інгредієнти: 500 г гусака 1 цибулина 1 морква 1 петрушка 4 - 5 кислих яблук 3/4 склянки рису 2 жовтки 1/2 склянки сметани сіль за смаком. Зварити гусака з корінням майже до готовності, додати розрізані навпіл і очищені яблука. Рис промити, зварити окремо, заливши його невеликою кількістю бульйону. Перед... |