У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 31-40
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 »

Інгредієнти: 1-125 кг гусака (або 1 качка) 1 склянку перлової крупи 2 склянки сметани 2 ст. ложки вершкового масла 4-5 білих грибів 2 цибулини 1 морква 3 антонівських яблук 1 корінь петрушки 05 кореня селери 05 ч. ложки кмину 1 склянку бурякового розсолу або Бурякового квасу (або сік 1...
Перші страви | Переглядів: 332 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 95 г потрухів домашньої птиці 20 г моркви 5 г петрушки 10 г цибулі ріпчастої 10 г цибулі порею 5 г масла вершкового жиру свійської птиці або маргарину столового зелені для локшини: 35 г борошна 1 яйце 7 г води солі Оброблені потрухи свійської птиці, крім печінки, зварити;...
Перші страви | Переглядів: 284 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 95 г курячих потрухів 100 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 10 г цибулі зеленої30 г пшона 10 г сала свинячоготопленого або курячого жиру перцю гіркого духмяного перцю лаврового листа Підготовлені курячі потрухи зварити до готовності. Бульйон процідити, покласти в нього промите...
Перші страви | Переглядів: 290 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Курка 5-7 зубчиків часнику 1 середня цибулина 1-15 склянки рису 2-3 ложки томатної пасти 1-2 солоних огірка 1 невелика морква чорний мелений перець. закипілу посолену воду кидаєте ощиченную цибулину, нехай вариться, поки ви чистите і натираєте на тертці моркву. Слідом за морквою кладете в суп порізану невеликими шматочками...
Перші страви | Переглядів: 263 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 5 чашок курячого бульйону 125 г дрібно нарубаної яловичої шиї 1/2 качана латуку трохи вареного окосту трохи зеленої цибулі. Налити в невелику каструлю 5 чашок бульйону і покласти в нього яловичину. Варити на сильному вогні 10 хвилин, потім зменшити нагрів до слабкого і зняти жир. Після цього покласти...
Перші страви | Переглядів: 245 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 15-2 літра курячого бульйону локшина з пшеничного борошна і 1 яйця 2 ст. ложки кропу 1 ст. ложка петрушки 1 цибулина 2 лаврових листа 6 горошин перцю 3-5 тичинок шафрану 4 зубчики часнику. Відварити курку, вийняти її з бульйону, дати йому закипіти, заправивши дрібно нарізаною цибулею, перцем, лавровим...
Перші страви | Переглядів: 271 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 курча 2 склянки зеленої квасолі 4 цибулини - можна використовувати зелену цибулю 2 моркви 1 петрушка 05 селери 4 ст. ложки сметани 1 яйце 1-15 лимона сік і м'якоть без кісточок по 1 ст. ложці зелені кропу і петрушки 05 ч. ложки червоного меленого перцю. Приготувати бульйон...
Перші страви | Переглядів: 230 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Буряк відварна середньої величини - 1 шт. огірок свіжий - 2 шт. 2-3 яйця зварених круто цибуля зелена - побільше кріп - побільше сіль столова ложка оцту 1 літр кип'яченої і охолодженої води лід харчової сметана - столова ложка на порцію. Буряк і огірок натерти на крупній тертці,...
Перші страви | Переглядів: 232 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 05 л світлого пива 3 столових ложки дрібного родзинок без кісточок 2 шматочки чорного хліба 1 столова ложка цукру 2-3 гуртка лимона кориця. родзинки Залити пивом і дати постояти кілька годин. Потім додати в нього корицю, цукор, нарізаний кубиками лимон. Чорний хліб підсушити в духовці або тостері і...
Перші страви | Переглядів: 289 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 5 редисок з бадиллям 3 свіжих огірка 4 столові ложки дрібно нарізаного зеленого лука за півлітра кефіру і кип'яченої води сіль. Огірки і редис нарізати соломкою, додати промиті і нарізані листя редиски, зелена цибуля, сіль. Змішати кип'ячену воду з кефіром і охолодити суміш, після чого додати до...
Перші страви | Переглядів: 182 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)