Рецепт приготування «бульйон з кнелями і салатом»
Інгредієнти:
  • 400 г бульйону м'ясного або курячого
  • 40 г салат (листя); для кнельной маси: 40 г м'яса рябчика або курки
  • 20 г молока
  • 5 г яйця (білку)
  • 7 г масла вершкового
Листя зеленого салату (латуку або іншого) занурити в окріп на 2-3 хвилини, відкинути на сито, облити холодною водою і розкласти тонким шаром на дошці. Підготовлені листя змастити кнельной масою з курки або дичини , розрівняти в згорнути у вигляді рулетів діаметром до 2 див. Покласти рулети в сотейник, змащений маслом, налити трохи бульйону і припустить.Рулет нарізати на кружечки, покласти в тарілку і залити прозорим бульйоном.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 293 | Теги: кнельной, покласти
Всього коментарів: 0
avatar