Рецепт приготування «борщ із сушених овочів»
Інгредієнти:
  • 10 г буряка
  • 19 г капусти
  • 16 г картоплі
  • 2 г моркви
  • 1 г білих корінь
  • 4 г цибулі
  • 15 г томат-пюре
  • 3 г борошна
  • 10 г маргарину столового
  • 5 г цукру
  • 8 г оцту 3%-ного
  • 10 г сметани
  • зелені
Сушені буряк, капусту, картоплю, цибулю замочити окремо в холодній воді;разом замочити моркву і білі коріння. Через 2-4 години моркву і білі коріння, цибулю і буряк відкинути і спасерувати з жиром. Пасеровані овочі покласти в бульйон або воду, додати картоплю, капусту і варити. За 10-15 хвилин до закінчення варіння заправити борщ білим соусом, сіллю, цукром і уксусом.Если борщ готують на грибному бульйоні, то приєднати шинковані зварені гриби, чорнослив, з якого слід видалити кісточки і т. д.Подавать борщ зі сметаною і зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 436 | Теги: картоплю, Скуби-Ду
Всього коментарів: 0
avatar