Рецепт приготування «суп з гуся»
Інгредієнти:
  • 500 г гусака
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 петрушка
  • 4 - 5 кислих яблук
  • 3/4 склянки рису
  • 2 жовтки
  • 1/2 склянки сметани
  • сіль за смаком.
Зварити гусака з корінням майже до готовності, додати розрізані навпіл і очищені яблука. Рис промити, зварити окремо, заливши його невеликою кількістю бульйону. Перед подачею бульйон процідити, протерти в нього коріння і яблука, додати рис, поставити суп на вогонь, закип'ятити. Змішати жовтки зі сметаною і поступово влити в суп, добре розмішати. Покласти в суп варену м'якоть гусака, порізавши її попередньо.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 294 | Теги: суп, гусака
Всього коментарів: 0
avatar