Рецепт приготування «борщ зелений»
Інгредієнти:
  • 60 г буряка
  • 100 г картоплі
  • 20 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 10 г цибулі ріпчастої
  • 15 г цибулі зеленої
  • 50 г щавлю
  • 50 г шпинату
  • 3 г борошна
  • 15 г томат-пюре
  • 10 г маргарину столового
  • 3 г цукру
  • 3 г оцту 3%-ного
  • 10 г сметани
  • лаврового листа
  • перцю
  • зелені
Буряк нарізати соломкою, посипати сіллю, додати оцет, перемішати, покласти в посуд, додати жир, зібраний з бульйону, томат-пюре, цукор, сіль, оцет і гасити до готовності. Моркву, петрушку і ріпчасту цибулю, нарізані соломкою, спасерувати на жире.В киплячий бульйон або воду покласти картоплю, нарізану часточками, знову довести до кипіння, додати тушкований буряк, пасеровані коріння і варити борщ до готовності. За 5-10 хвилин до закінчення варіння в борщ покласти нарізані листочки щавлю, шпинату, зелений лук і заправити білим соусом і спеціями (лавровий лист, перець).Подавать борщ зі сметаною і зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 214 | Теги: покласти, Скуби-Ду
Всього коментарів: 0
avatar